[Eindredactie]

Heb je na het schrijven van een brief of brochuretekst nood aan een bakje troost? Geen nood, teksten corrigeren en verzendklaar maken, is onze cup of tea. We zetten de puntjes op de i, halen de taalfouten eruit en houden de aandacht van de lezer vast.

Eindredactie

Al onze vertalingen worden door een tweede vertaler aan een grondige check onderworpen. Omdat over je eigen fouten lezen nu eenmaal menselijk is. Vanuit die optiek nemen we maar wat graag de eindredactie van bestaande teksten op ons. En ja, ook de finale controle van een beschreven blad is een uitdaging.

 

Waar speuren we dan wel naar?

De klassiekers onder de klassiekers: dt-fouten in het Nederlands, verkeerd gebruikte subjonctifs in het Frans, that, who en which in het Engels of naamvalfouten in het Duits. Maar net zo goed zetten we leestekens bij of halen we er weg, korten we ellenlang zinnen in of zetten we kromme zinsconstructies recht. En ja, ook verouderde spellingsvormen, de vaak tussen-n of de nodeloos opgesplitste samenstellingen gaan er onverbiddelijk uit.

 

En voor wie dan wel?

Zelfs een halve A4 kan een eindcontrole gebruiken. Denk aan brieven, e-mails, persberichten of publireportages. Maar we nemen ook volledige magazines en brochures onder de loep voor ze in druk gaan.

 

Offerte?

Ons tekstwerk is maatwerk. Dat zijn ook onze tarieven. Proef op de som?

Stuur me een offerte